10 stress tips

December, het is en blijft een bijzondere maand die hele bijzondere dingen in mensen naar boven haalt. Fascinerend eigenlijk wat we allemaal in deze maand willen en moeten doen van onszelf. Naast dat er in december ook mooie dingen gebeuren, gaan er ook dingen totaal de mist in omdat we ons realiteitsbesef enigzins kwijt zijn

En daarom vandaag maar eens een gouwe ouwe uit het blog actief.

Ik geef je 10 tips om gestresst het einde van het jaar te halen.

rituelen

En natuurlijk wil je dat niet, dus lees het met een vette knipoog. Soms is het lekker om even de gek met jezelf aan te steken, alles niet zo serieus te nemen en door jezelf zo op de hak te nemen onder ogen te kunnen zien waar je eigenlijk echt mee bezig bent.

Veel leesplezier en een fijne kerst gewenst.

10 tips om gefrustreerd de decembermaand door te komen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *