December, tijd voor een gouwe ouwe

Het jaar is voorbij gevlogen. Voelde het in januari en februari nog allemaal een beetje traag, daarna leek het wel of de turbo werd aangezet. En wat krijg je als de turbo aanstaat? Dat dan het einde van het jaar daar is, voordat je er erg in hebt.

Is dat erg? Of juist niet? Het is maar net welk perspectief je neemt.

Maar over dat perspectief ga ik een andere keer met jullie in gesprek. Dat is een mooi onderwerp met betrekking tot stress, maar niet nu. Alle neuzen staan nu richting kerst en het einde van het jaar. Dus kan ik jullie beter voeden met een paar goede tips om de eindejaarstress te voorkomen en fit aan het nieuwe jaar te beginnen.

Voor nu wil ik jullie wijzen op een gouwe ouwe BLOG uit december 2015. Deze blog met als titel “ 10 tips om gefrustreerd de decembermaand door te komen” gooide destijds hoge ogen. Veel mensen vonden er herkenning in en moesten ook wel om zichzelf glimlachen. En waarom zou ik het mezelf in de eindejaar drukte niet een beetje gemakkelijk maken met een goede oude blog, die nog steeds van toepassing is.

Klik hier om naar die blog toe te gaan

http://www.essentie-coaching.nl/blog/?p=56

Voor nu wens ik je hele fijne feestdagen. Neem jezelf niet altijd te serieus. Maak er een mooie ontspannen tijd van.

Wil je het nieuwe jaar beginnen met een aantal goede voornemens? Neem dan niet te veel goede voornemens, want te veel is een goed recept voor mislukken.

Sluit het jaar goed af, zet een goede punt achter 2017 en maak een stralende start in 2018. Tot volgend jaar.

Eén gedachte op “December, tijd voor een gouwe ouwe

  1. Pingback: Blog | Tijd voor een gouwe ouwe – Coaching Society | Met aandacht voor jou!

Reacties zijn gesloten.