Het leukste dat je kunt worden is jezelf
Anti-Stress Tip ontvangen?
Meld u dan aan

Coaching


Soms voelt het leven als
een draaikolk

Coaching is een proces waarbij jij als cliënt begeleid wordt bij een probleem in je leven of carriere. Begeleiding bij het maken van keuzes op de kruispunten in je leven, zowel in de werksfeer als in de privé-sfeer. Veel problemen ontstaan door een onbalans in werk en privé. Vaak komen hierbij vragen over bezieling en bezinning aan de orde. Wanneer mensen zicht krijgen op de essentie van hun leven, geeft dat veel helderheid over het vraagstuk waarmee ze rondlopen.

Coaching geeft inzicht en ruimte. Het is de kunst de antwoorden te vinden die al in jezelf verscholen liggen. Bij het beantwoorden van de vragen die je bezig houden is het belangrijk keuzes te maken die bij jou passen, zodat je volledig jezelf kunt zijn.

Ik coach op basis van de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) principes, wat betekent dat ik mijn clienten bewust maak van hun eigen (innerlijke) kracht. Coaching is voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken en daar tijd en energie in wil steken.

Ik werk niet alleen als coach bij stressgerelateerde klachten zoals overspannenheid en burnout, maar ook bij vragen omtrent:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • vergroten van sociale vaardigheden
  • zicht willen krijgen op eigen kwaliteiten
  • beter willen leren omgaan met gedachten en emoties
  • rouwverwerking
  • inzicht in (verstoorde) familierelaties

Een coachingstraject is bezinningstijd. Je richt je op de essentie, datgene waar het werkelijk om draait, dat wat het meeste bezielt. Je "eigen wijsheid" boven tafel halen en hierop leren vertrouwen om zo je "eigen weg" te vinden en zelfbewust die weg te kunnen gaan. Doel is dat je weer regisseur wordt van je (werk) leven.

Vragen of een afspraak maken? Neem gerust contact op.
"Het leukste dat je kunt worden is jezelf"