Maandelijks archief: juni 2016

8 tips om oververmoeid en uitgeput op vakantie te gaan

 

Wil je oververmoeid en overbelast je vakantie beginnen? Volg dan de onderstaande tips op. Succes verzekerd.

Tip 1:     Zeg JA tegen iedere opdracht die je nog krijgt aangeboden. Hanteer stevige deadlines die je uitdagen en bijna niet haalbaar zijn. Goed voor de adrenaline en cortisolniveaus in je lijf. Nog even de turbo aan voor je even de boel de boel laat.

Lees verder

Denkvoorkeuren of Denkfouten ??? deel 1

Iedereen zit anders in elkaar, iedereen heeft net weer een ander blik op de wereld dan jij, welk mens heeft een ander karakter en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren. Voorkeuren in ontspanning, voorkeuren in werk, voorkeuren in eten en ook voorkeuren in denken.

Dat denken wordt door veel dingen aangestuurd. Door wie je bent, je temperament, je karakter en ook door de dingen die je hebt meegemaakt in je leven. Op het moment dat jij de loterij wint, is de wereld roze gekleurd en zie je waarschijnlijk weinig problemen. Als er een blauwe envelop op de mat valt met een dikke aanslag, dan is je wereldbeeld op dat moment waarschijnlijk anders.

Lees verder

Investeren in jezelf

 

Ken je dat. De ander gaat altijd voor. De ander is belangrijker, of de ander zijn zaken hebben voor je gevoel toch net iets meer prioriteit. Dus, laat je de ander voorgaan, laat je je eigen zaken op de lange baan schuiven en zit je op de lange duur met een gevoel van frustratie. Want op de een of andere manier komt het er dus niet van, de dingen die jij belangrijk vindt, die voor jou waarde hebben.

Lees verder